Florarie online

Grupul FlorideLux Petale de viata a fost infiintat in anul 2003 de catre antreprenorul Marius Dosinescu. Strategia generala a grupului este aceea de nisare foarte clara, pentru o acoperire cat mai calitativa a nevoilor si cerintelor specifice ale clientilor. Din anul 2013 dezvoltarea grupului este concentrata si catre florariile offline, avand deja florarii in Brasov, Cluj, Bucuresti.

Transparenta in tot ceea ce facem ne caracterizeaza, de la comunicari oficiale periodice, pana la informatii foarte clare ale produselor mentionate pe website-urile grupului. FlorideLux Petale de viata a reusit sa duca fiecare proiect din portofoliu la stadiul de trendsetter si lider pe nisa corespondenta, prin comunicare integrata, o politica de preturi foarte corecta si constanta, servicii de calitate indiferent de volume sau cerinte. Tocmai din acest motiv am devenit in anul 2013 protagonisti in campania Vodafone Office Complet, cu media coverage national.

Fiecare proces si procedeu de lucru din cadrul companiei este foarte bine pus la punct, astfel incat comenzile sa fie onorate in conditii impecabile. Consideram de cuviinta sa pastram in orice conditii respectul fata de client, mai presus decat orice. FlorideLux se straduieste mai mult, FlorideLux face tot posibilul pentru a fi alaturi de tine in orice moment!

Cea mai buna florarie online

Flori, buchete si aranjamente florale online

Flori de ziua iubirii Publicitate SMS Petale de viata, flori si bucurii Floraria FlorideLux Floraria digitala Depozit de flori engros Cele mai frumoase flori Buchete la minut Buchete flori in benzinarii  Cadouri de lux Coroane jerbe funerare  FlorideLux Moldova Reteaua de florarii FlowersNet Gradini de Lux Cursuri Florist Coroane funerare online Florarie de lux Online Flori 1 Martie Flori 8 Martie

Flori Cosuri Flori Livrare flori Florarie online Bucuresti Florarie online Ploiesti